What to do?

Har ännu inte fått något besked om hur framtiden ser ut men för att slippa tänka på det har jag gjort en massa annat. Spenderade gårdagskvällen hos min pappa och hans sambo. Lagade mat och gjorde hemmagjord glass för första gången. Det blev riktigt lyckat faktiskt, men ännu bättre hade det varit om glassen fått stå i kylskåpet lite längre till. Sedan kollade vi på en riktigt dålig film på tv innan ett zatzy parti fick avsluta kvällen. Idag har vi också lagat mat och sett ytterligare en film. Day of the dead.



Nu är jag hemma hos mamma igen, ska hämta henne på Arlanda om några timmar men nu först blir det att följa EM från Barcelona ett tag.


No news is good news?

Jag vet inte alls om det gamla ordspråket stämmer men jag hoppas verkligen det. Dock är väl det inte hela sanningen då jag faktiskt fick ett sms från mamman som bad om ursäkt för att hon inte hunnit med att intervjua alla kandidater för jobbet. Men det känns lite dåligt för jag tänker att om hon nu skulle vilja välja mig borde hon vara ganska säker på sin sak redan. Men men, man ska inte ge upp i förskott. Och till London vill jag ju åka så jag mailade nyss argenturen och anmälde mitt intresse på ytterligare en familj.

Jag ska till London!


Hur ska det gå?

Det känns nästan som att nerverna skulle sitta på utsidan just nu. Mamman i familjen har ännu inte hört av sig så jag vet inte alls hur detta kommer gå. Hon skulle intervjua den sista tjejen igår och skulle höra av sig med ett besked till mig idag.

Var iväg till Täby och hämtade upp min pappa som jag åt lunch med idag. Fick även lite Euro till resan i augusti. Då slog det mig hur mycket som måste göras om det blir så att jag åker iväg till London. Innan avfärd måste jag hinna: 

- Skriva färdigt en uppsats
- Plannera packning och inköp inför resorna
- Boka flygbiljetter
- Växla pengar
- Packa till Gran Canaria
- Packa till London
- Städa lägenheten och packa ner så mycket som möjligt i kartonger
- Packa en väska med saker jag ska ha med mig andra gången jag åker till London
- Packa en kartong med vinterkläder som får skickas eller tas med till mig under hösten
- Åka till Gran Canaria en vecka
- Åka till London dagen efter hemkomsten från Spanien

Men som sagt, det kanske inte blir någon avfärd alls så någon anledning att sätta fart finns det inte ännu =)

London?

Ska detta bli mitt nya hem?

 

 

 

 

 

 





















 
Ska London bli mitt nya hem? Imorgon får jag veta.
Jag har varit i kontakt med en nannyförmedling i London under mer än ett år och nu hittade jag äntligen en familj som skulle kunna passa mig och som erbjuder lön som jag är nöjd med. Dessutom verkar villkoren passa mig utmärkt. Jag hoppas verkligen på detta jobb! Håller båda tummarna tills mamman i familjen hör av sig imorgon.


RSS 2.0