What to do?

Har ännu inte fått något besked om hur framtiden ser ut men för att slippa tänka på det har jag gjort en massa annat. Spenderade gårdagskvällen hos min pappa och hans sambo. Lagade mat och gjorde hemmagjord glass för första gången. Det blev riktigt lyckat faktiskt, men ännu bättre hade det varit om glassen fått stå i kylskåpet lite längre till. Sedan kollade vi på en riktigt dålig film på tv innan ett zatzy parti fick avsluta kvällen. Idag har vi också lagat mat och sett ytterligare en film. Day of the dead.



Nu är jag hemma hos mamma igen, ska hämta henne på Arlanda om några timmar men nu först blir det att följa EM från Barcelona ett tag.


Kommentarer
Postat av: Ylva

Hej! London låter som ett utmärkt val! :) Ett tips är att ta reda på så mycket som möjligt innan du väljer familj så att det inte blir några missförstånd och oklarheter. Och sedan när du är på plats, gå ut och upptäck området och lär känna ditt "hood" så fort som möjligt :)

Det finns massor av kul att göra i London, utnyttja tiden väl :) Tunnelbanan går fort att "lära" sig, liksom bussarna och när man vet hur man tar sig fram går allt lättare.

2010-07-31 @ 22:57:51
URL: http://ypple.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0